YRITYS

Innovatiiviset ja korkealaatuiset ratkaisut naisten terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Stragen FINLAND

Stragenin Suomen tytäryritys perustettiin 2004. Tämän jälkeen yritys on saavuttanut vakaan aseman Suomen markkinoilla. Yksi tärkeimmistä tämän hetken tavoitteistamme on olla keskeisimpiä toimijoita naisten intiimi – ja seksuaaliterveyden saralla. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi teemme tiivistä yhteistyötä eri asiakasryhmien sekä kuluttajien kanssa. Yhdessä Stragenin globaalin tiimin kanssa kehitämme tuotteita, jotta naiset voisivat elää täyttä elämää sen jokaisessa vaiheessa. Stragen Finlandilla on lisäksi innovatiivisia sairaalavalmisteita helpottamaan terveydenhuollon ammattilaisten arkea sekä valikoituja geneerisiä tuotteita sairaalakäyttöön.

Stragen Finlandin visio on edistää naisten intiimi- ja seksuaaliterveyttä Suomessa. Yrityksemme on investoinut naisten terveyteen jo yli 15 vuoden ajan kehittämällä tuotteita, jotka vastaavat suomalaisten asiakkaidemme tarpeisiin. Tämä on johtanut useiden tuotteiden innovointiin, jotka auttavat edistämään naisten hyvinvointia.

Yhteistyö terveydenhuollon ammattilaisten kanssa

Stragen Finland
Asiantuntemuksemme

ASIANTUNTEMUKSEMME

Stragen on keskittynyt 90-luvulta lähtien terveydenhuollon innovatiivisiin ratkaisuihin. Stragen on globaali toimija geneeristen valmisteiden ja kuluttajatuotteiden kehityksessä, rekisteröinnissä sekä jakelussa. Stragen aloitti pienenä API-toimijana 30 vuotta sitten Genevessä, Sveitsissä. Tänä päivänä Stragenilla on dynaaminen verkosto ja yhteistyökumppanit yli 60 maassa. Yritys työllistää yli 150 henkilöä ja työskentelee maailmanlaajuisesti 10 tytäryhtiön kanssa.

Keskitymme kahteen ydintoimintaan:

  • Reseptivalmisteet
  • Kuluttajatuotteet

Erikoistunut ja innokas tieteellinen tiimimme toimii jatkuvasti uusimpien laatustandardien mukaisesti. Tuloksena on Sveitsiläisiä räätälöityjä ratkaisuja, jotka ovat valmistettu 100% Euroopassa.

Ymmärrämme Stragenilla, että liiketoiminnan tulee uusiutua toimiakseen kilpailukykyisesti nopeasti muuttuvassa lääketeollisuuden ympäristössä. Olemme huomanneet, miten voimme positiivisesti monipuolistaa toimintaamme geneeristen tuotteiden lisensoinnin kautta kuluttajatuoteportfolion kehittämiseen.

INNOVAATIOT

Stragenilla tavoitteemme on olla yksi terveysalan johtavista innovatiivisista kumppaneista. Innovaatio on kaiken tekemisemme ydin, joka innostaa työntekijöitämme tuomaan markkinoille korkealaatuisia innovatiivisia lääkkeitä ja kuluttajatuotteita. Yrittäjähenkisyyden ja 30 vuoden tuotekehitysosaamisen avulla olemme kehittäneet laajan valikoiman uusia tuotteita ja tehneet yhteistyötä yli 60 maassa.

Vuotta tuotekehitystä
& Tietotaitoa

Tytäryhtiötä
maailmanlaajuisesti

Myyntilupaa

Maassa
toimintaa

Innovaatiot