TARINAMME

STRAGEN SUOMI – AIDOSTI LÄSNÄ ASIAKKAIDENSA ELÄMÄSSÄ

Tavoitteemme on uudistaa naisten intiimi- ja seksuaaliterveyttä Suomessa. Tämä tarkoittaa, että olemme läsnä asiakkaiden ja kuluttajien elämässä. Haluamme, että tuotekehityksemme vastaa aidosti niihin tarpeisiin, joita meillä on täällä Suomessa.

Naisten terveyteen on Stragenilla panostettu jo 15 vuoden ajan. Tuloksena on syntynyt useita tuotteita, joiden avulla edistämme naisten hyvinvointia. Työ on kuitenkin vasta alussa. Lähitulevaisuudessa tuomme markkinoille täysin uudenlaisia, lääkkeettömiä valmisteita suoraan kuluttajille. Ne eivät siis sisällä hormoneita tai antibiootteja, ja niiden tehokkuus on todennettu kliinisissä tutkimuksissa.

Sairaalavalmisteissa pyrimme helpottamaan terveydenhuollon ammattilaisten työtä. Esitäytetyt ruiskut ovat esimerkkinä tästä kehitystyöstä – tavoitteenamme on etsiä ratkaisuja todellisiin tarpeisiin ja sujuvoittaa asiakkaidemme arkea.

Työtämme innoittaa kaksi ajatusta: haluamme, että jokainen nainen saa nauttia elämästään sen jokaisessa vaiheessa, ja että voimme tuoda sairaalaympäristöön oivaltavia ratkaisuja, jotka tekevät ammattilaisten työstä helpompaa.

Ollaan yhteydessä!