UUSI GYNEVIA NYT APTEEKEISSA

tammi 28, 2020 | STRAGEN SUOMEN

Paivi_Tossavainen

Stragen Finland on tuonut apteekkeihin bakteerivaginoosin oireisiin ja ennaltaehkäisyyn uuden itsehoitovalmisteen, Gynevian.

Gynevia lievittää epämiellyttävää hajua ja tunnetta emättimessä sekä palauttaa nopeasti sen normaalin bakteeritasapainon ja pH:n. Gynevialla on myös limakalvoja kosteuttava sekä soluja uudistava vaikutus. Gynevia ehkäisee tutkitusti myös bakteerivaginoosin uusiutumista.

Jokaisella naisella on omanlaisensa bakteerikanta. Muista valmisteista poiketen Gynevia vaikuttaa yksilöllisesti ja edistää vain hyvien maitohappobakteerien lisääntymistä.

α-GOS: Edistää spesifisesti ainoastaan emättimen hyvien laktobasillien kasvua
Maitohappo: Palauttaa emättimen pH:n terveelle tasolle 
Glyseroli: Kosteuttaa ja uudistaa limakalvoja

Antibioottihoidon yhteydessä emättimen bakteerikanta häiriintyy helposti. Tutkimukset osoittavat, että antibioottihoidon jälkeen käytettynä Gynevia palauttaa emättimen bakteerikannan terveelle tasolle 8 päivässä 100 prosentilla naisista. Gynevia myös estää bakteerivaginoosin uusiutumista antibioottihoidon jälkeen.

Gynevia ei sisällä antibioottia, ja sitä voi ostaa ilman reseptiä. Kysy lähimmästä apteekistasi tai tilaa verkkoapteekista!

Lue lisää!