Stragen Finlandin Vastuunalainen johtaja esittäytyy

syys 30, 2019 | STRAGEN SUOMEN

Paivi_Tossavainen

Päivi Tossavainen 
Vastuunalainen johtaja

Toimin Stragen Finlandin vastuunalaisena johtajana ja vastaan laatujärjestelmästämme ja ennen kaikkea siitä, että toimimme lääkkeiden hyvien jakelutapojen mukaisesti. Laatujärjestelmän ylläpitoon kuuluu mm. toimintaohjeiden ylläpito, tiimin koulutus, takaisinvetoprosessin evaluointi, haittavaikutusten ja valitusten käsittely. 

Laatuasiat ovat siis lähellä sydäntäni. Minulle on tärkeää, että tuotteemme ovat laadukkaita, tehokkaita ja turvallisia käyttäjilleen. Stragenin tuotteet ovat 100% Euroopassa valmistettuja, joten ne täyttävät Eurooppalaiset vaatimukset. Myös laadunvarmistusosastomme yhteistyö valmistuspaikkojen kanssa on helpompaa, kun ne sijaitsevat Euroopassa.

Stragen Finlandilla on Fimean myöntämä lääketukkukauppalupa, sillä tuomme lääkkeitä maahan ja vastaamme niiden jakelusta. Fimea valvoo toimintaamme, mutta meillä on muutenkin kova palo tehdä laadukasta työtä – asiakkaidemme vuoksi. Potilasturvallisuus ja asiakastyytyväisyys ovat aina etusijalla.

Stragen Finlandin tuotevalikoima kasvaa pian ei-lääkkeellisillä tuotteilla. Laatujärjestelmämme kattaa nämä kuluttajatuotteet kuten lääkkeetkin, eli kuljetukset ja varastointi tapahtuvat kontrolloiduissa olosuhteissa, myynti tapahtuu apteekeissa ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta ja mahdollinen palaute kirjataan laatujärjestelmäämme. Vaikka uutuustuotteet eivät sisällä lääkeaineita, niiden teho ja turvallisuus on testattu kliinisissä tutkimuksissa ja laatu varmistettu auditoimalla valmistuspaikka sekä analysoimalla tuotteet laatuvaatimusten mukaisesti. Stragenin laatuun voi siis luottaa sekä lääkkeiden että ei-lääkkeellisten tuotteiden osalta.