Stragen Finland on avannut Naisten Alakerta -verkkopalvelun kuluttajille

heinä 1, 2019 | STRAGEN SUOMEN

Stragen on avannut Naisten Alakerta -nimisen verkkopalvelun. Tarkoituksena on nostaa esiin naisille tärkeitä asioita: esimerkiksi intiimiterveys, seksi, seksuaalisuus ja ehkäisy ovat verkkopalvelun keskeisiä teemoja.

Naisten alakerta haluaa tarjota luotettavaa, inspiroivaa ja kiinnostavaa tietoa. Naisten Alakerran tieto on koottu yhdessä ammattilaisten, kuten gynekologien ja seksuaaliterapeuttien, kanssa.

”Monesti näistä teemoista on liikkeellä vääriä uskomuksia, myyttejä ja epäluuloja. Me pyrimmekin Naisten Alakerrassa oikaisemaan näitä olettamuksia faktoilla”,  kertoo maajohtaja Minna Sibelius, Stragen Finland Oy.

Stragen Finlandin tavoitteena on uudistaa naisten terveyden aluetta Suomessa. ”Verkkopalvelun avaaminen on askel tämän tavoitteen saavuttamisessa. Meille on myös tärkeää kuunnella suomalaisia naisia. Tämän eteen teemme työtä tulevaisuudessa”, Sibelius kertoo.

Tutustu Naisten Alakertaan osoitteessa www.naistenalakerta.fi

NAISTEN ALAKERTA -VERKKOPALVELUN KULUTTAJILLE