Vuonna 2019 tapahtuu

kesä 27, 2019 | STRAGEN SUOMEN

Vuonna 2019 tapahtuu

Stragen Suomelle vuosi 2019 on erityisen merkittävä: luvassa on uuden kuluttajatuotteen lanseeraus sekä verkkopalvelun avaaminen.

Tavoitteenamme on uudistaa naisten intiimi- ja seksuaaliterveyttä Suomessa. Saavuttaaksemme tämän päämäärän tuomme markkinoille täysin uudenlaisia, lääkkeettömiä valmisteita suoraan kuluttajille. Nämä tuotteet eivät sisällä hormoneita tai antibiootteja, ja niiden teho on todennettu kliinisissä tutkimuksissa. Lanseeraamme ensimmäisen uutuustuotteen vuoden 2019 aikana.

Lisäksi avaamme tämän vuoden aikana suomalaisille naisille tarkoitetun verkkosivuston, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa intiimi- ja seksuaaliterveydestä. Haluamme tämän palvelun avulla kuunnella suomalaisia naisia, ja vastata tulevaisuuden tuotekehityksessämme esille nousseisiin tarpeisiin.

Pysy siis kuulolla, vuosi 2019 on vauhdikas ja mielenkiintoinen. Muutetaan yhdessä naisten intiimi- ja seksuaaliterveyden aluetta.

Terveisin Stragen Suomen tiimi