Stragen Suomen uudet tiimiläiset esittäytyvät

kesä 27, 2019 | STRAGEN SUOMEN

Uusi Stragen tiimi Suomi esittäytyy

Maajohtajana vastaan Stragen Suomen toiminnasta ja liiketoiminnan kehityksestä. Kaikkein mielenkiintoisinta ja hienointa työssäni on uuden kehittäminen ja uuden yrityskulttuurin luominen. Olemme innoissamme siitä, mitä teemme, ja haluamme sen välittyvän myös asiakkaillemme.

Meillä kaikki työntekijät saavat vaikuttaa, ideoida ja kehittää toimintaa. Olemmekin yhdessä asettaneet tavoitteet korkealle. Haluamme saada näkyvää muutosta aikaan Suomessa naisten terveyden ympärillä.

Teemme jatkossa yhä läheisempää yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Toivomme, että voimme inspiroida niin toisiamme kuin asiakkaitammekin. Tuotteet ovat kuitenkin kaiken keskiössä, ja ne ovat alan asiantuntijoiden keskuudessa pidettyjä.

Tuomme lähitulevaisuudessa myös täysin uusia tuotteita Suomeen. Meillä on loistotiimi ja keskitymme asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseen. Näillä valteilla kasvamme varmasti yhdeksi merkittävimmistä naisten terveyden edistäjistä Suomessa.

MINNA-SIBELIUS

Minna Sibelius,
Maajohtaja

Saara-Pietila

Saara PietiläMyyntipäällikkö
Naisten terveyden valmisteet

Aloitin työskentelyn Stragen Suomessa syyskuussa 2018. Vastaan naisten terveyden tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista. Pidän siitä, että työnkuvani on monipuolinen. Vastaan myyntikentän toimivuudesta koko maassa ja lisäksi tapaan länsirannikon alueella asiakkaita, esimerkiksi gynekologeja sekä ehkäisyneuvoloiden ja apteekkien henkilökuntaa.

Tällä hetkellä olemme naisten terveyden saralla mielenkiintoisessa vaiheessa. Olemme tuomassa markkinoille useampia itsehoitovalmisteita ja lisäksi vahvistamme asemaamme myös ehkäisyvalmisteissa. On todella innostavaa olla mukana kasvattamassa yritystä sekä olla mukana lanseeraamassa täysin uudenlaisia tuotteita markkinoille.

Stragenin työyhteisö on avoin, kuuntelemme toisiamme ja tavoitteenamme on myös pitää hauskaa. Rento ja luottava ilmapiiri on avain tulokselliseen työskentelyyn. Uskon, että uusien valmisteidemme avulla onnistumme tukemaan naisten hyvinvointia elämän jokaisessa vaiheessa. Tavoitteenamme on, että jokainen nainen saa nauttia elämästä!

Aloitin Stragen Suomen tiimissä asiakkuuspäällikkönä. Vastuualueeni ovat naisten terveyden tuotteet, ja tapaan asiakkaita niin pääkaupunkiseudulla kuin akselilla Jyväskylä-Kuopio-Oulukin. Paljon mielenkiintoisia tapaamisia siis riittää!

Työni on hyvin inspiroivaa ja meillä on monipuolinen, tiivis ja kannustava työyhteisö. Stragen antaa loistavan mahdollisuuden päästä vaikuttamaan ja kehittämään omaa osaamistaan. On hienoa olla mukana aloittamassa uutta menestystarinaa.

Stragen tarjoaa laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja erilaisiin elämäntilanteisiin. Suomessa voimme tuotteillamme ja osaamisellamme auttaa niin naisia kuin kaikkia muitakin asiakkaitamme elämän eri tilanteissa ja tätä kautta luoda toimivan brändin, jolla on paikka sekä apteekissa että terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa.

Terhi-Palinsaari-Riippa

Terhi Palinsaari-RiippaAsiakkuuspäällikkö
Naisten terveyden valmisteet